MAG B850 TOMAHAWK "znikneło mi wifi"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Pisałem coś o prowadzeniu? Wy macie taką manię wymyślania czegoś, takiej jednej rzeczy, jak teraz sobie wybrałeś, że trójka się lepiej prowadzi. Potem cali na biało NIBY obalacie coś, co ktoś powiedział, choć w ogóle nie wspominał o danym aspekcie który wy uznajecie za argument xDDD. Mistrzowie chochoła. Szkoda, że tylko tego. -
Przez Garru · Opublikowano
Tu bardziej wygląda na sytuację, że autora kolega po prostu przewoził kompa z punktu A do B i przestał mu działać po przewiezieniu. Nie sądzę, że po pół roku stwierdził, że to dobry moment na odpalenie PC. No, ale nigdy nie wiadomo. Jestem ciekaw rozwiązania sytuacji, czy to Karta, Płyta, a może coś innego. -
Przez tomcug · Opublikowano
A Ty dalej lolku nie rozumiesz, że samą koligacją na te 16 słupków masz władowane 32 wątki, co obniża wydajność przez narzut związany z przełączaniem między wątkami. Przeczytaj, co napisałem wyżej, a potem wydedukuj, jaki to ma związek z Twoimi wynikami bez dostosowania liczby wątków w Cine i po dostosowaniu. Myśl aż do skutku, to naprawdę nie jest trudne. A co mnie obchodzi reakcja tego blaszanego łba, co kradnie RAM graczom? -
Przez Qrdello · Opublikowano
No to jasne. Goku chcąc pogodnić Vegetę w drodze na Namek sam podjechał swój lvl 10x wprawdzie po łupniu od Vegety dostał jakiś tam boost, no ale z 20k może do 25-30k, a w starciu z Ginyu miał 200k i to wszystko w kilka dni w zamkniętej kapsule i ćwicząc sam ze sobą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi