https://ithardware.pl/poradniki/jaki_komputer_do_7000-41275.html
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Wejdź sobie na purepc z testu upscalera BF 6😉 -
Przez AudRob · Opublikowano
Ludzie co siedzą na słabych procesorach i platformach AM4 , mają trochę inne myślenie niż ci z AM5. I bardzo dobrze przynajmniej użytkownicy procesorów 5700X3D-5800X3D bez żadnych kosztów przejdą sobie na np. 9800X3D jak będą chcieli zmienić platformę. Sam przechodziłem z 5800X3D w tamtym roku to wiem . Tylko ten staroć jest lepszy od wielu procesorów na AM5 . A że cena jest wysoka to fakt. I ten staroć jeszcze wiele lat pochodzi bez problemu. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Tylko Braun, gdy proponuje, żeby z Kaliningradu zrobić HonkGong Bałtyku, albo gdy na na sympozjach jego partii propoonuje się likwidację rozwodów, alimentów, dziewictwo jako warunek ślubu czy likwidację równości małżeńskiej... Tylko Braun robi dla Polski... Moim zdaniem patrzysz na to źle. Nie chodzi to czy robisz coś dla Polski, a co mówisz. Czyny się w zasadzie nie liczą. Bo czy ktoś racjonalny zagłosuje na PiS po tym co robili w latach 2015-2023? Czy ktoś z wyborców PiS zauwazy rozjazd w narracji dot. SAFE albo suwerenności? Nie. Bo to plemienność. KO nie umie w politykę opartą na kłamstwie. I żebyś mnie dobrze zrozumiał - oni umieją kłamać, albo nie umieją na tym polityki robić. PiS kłamał, kłamie, będzie kłamać i co? I mają stałe poparcie. KO też ma stały beton, ale dużo mniejszy. W tym co Braun mówi nic się nei zgadza. Dosłownie nic. Stek kłamstw, spisków i głupot dla ludzi o IQ małego głupiutkiego pieska. A poparcie zdobywa bo liczy się narracja, tworzenie plemion i judzenie przeciw NIM. Komu? Nieważne. NIM! TO ICH WINA i pokazujesz na kogoś. I tyle wystarczy. Prawda się nei liczy. Słowa się nie liczą. Fakty się nie liczą. W dobie internetu możesz wykreować co chcesz. Połowa braunistów pewnie nawet nie wie co to ten Królewiec i myśle, że to miasto w Polsce. A jak im powiesz, że to miasto w Rosji to nazą cię ruskim agentem. Albo niemieckim. Albo żydowskim. Prawda nie ma znaczenia. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Sprawdziłem na pełnym i ekskluzywnym i teraz jak okno adrenaliny jest w tle to tego problemu nie ma W międzyczasie grę wyłączyłem bo już miałem schodzić z kompa, ale po Twojej sugestii odpaliłem ponownie grę. To są jakieś zbugowane jaja. To zawsze wyłączam. Chodzi o to co na filmie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi