jankooo 298 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Spotkaliście się kiedyś z podobnym efektem w grach? Drzewa wypłaszczają się na lewo i prawo tak jak to małe drzewko przede mną w GOW
VRman 2 805 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października Przestaw lampkę tak, żeby zamiast z boku monitora była nad nim. W ciągu kilku dni problem zniknie. 1
Merqus4 42 Opublikowano 27 Października Opublikowano 27 Października Jakiś dlss albo frame gen był włączony?
jankooo 298 Opublikowano 27 Października Autor Opublikowano 27 Października Nope, dlss jest możliwy do włączenia ale nie ma potrzeby korzystania bo ta gra ma małe wymagania. Framegen'u nie ma. Szukałem informacji w sieci o tym zjawisku bo miałem w kilku grach na różnych sprzętach ale wydaje sie jakby problem nie istniał... Jedyny wspólny mianownik u mnie to procesory x3d i karta od nvidii ale różne model. Tutaj bardziej widoczny problem pokazany https://www.reddit.com/r/Palworld/comments/1hkzg1y/anyone_else_having_this_issues_with_trees/
Rekomendowane odpowiedzi