Nowy kompaktowy smartfon - 3000zł
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Złote słowa. To unijnie prawo z 14 dniowymi zwrotami jest tak idiotyczne, problematyczne dla sklepów i patologiczne jeżeli chodzi o logistykę, że to szkoda gadać... -
Przez sideband · Opublikowano
Tu chodzi o początkową lokacje w deszczu tu jest duży kop. Ale wiadomo niektórzy nie potrafią powtarzalnych testów. Ale 580.88 też ok nie trzeba cofać się do 576.88. Już 591.67 sprawdziłem jest trochę lepiej, ale nadal lipa sprawdzę jeszcze 591.44. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
@Lameismyname czy Asus Prime 9070 nie będzie przypadkiem lepszy od Gigabyte Gaming OC ? -
Przez Zachy · Opublikowano
Spoko, fakty sa takie ze zeby cos naprawde dobrego trafic albo trzeba miec farta albo duza ilosc sztuk przeorac, tu sklepy i serwisanci maja pole do popisu. Sam jakbym pracowal dalej jako serwis selekcjonowal bym sztuki i je odpowiednio na forum sprzedawal ludziom Nie liczac juz czasu ktory trzeba poswiecic na przekladki i testy. To jednak sporo zajmuje. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@tomcug Procki się nie zmarnują. Pójdą do zestawów i składaków Ewentualnie ktoś sobie taniej kupi z outletu jak nie jest zgrzany na złote jajo. @Zachy po Twoim sprawozdaniu, jako że promocja u mnie dalej trwa postanowiłem też coś dokupić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi