galakty 4 132 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Niedawno dowiedziałem się o OnePlus 15T - 6.31" i bateria 7000 mAh. Czekam
Barosz 55 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego W dniu 10.02.2026 o 08:36, galakty napisał(a): Niedawno dowiedziałem się o OnePlus 15T - 6.31" i bateria 7000 mAh. Czekam I do tego prawdziwe szybkie ładowanie na poziomie 60-70 W a nie 30. Miałem kiedyś 8T i to ładowanie nie raz uratowało mi tyłek bo po 10-15 min naładowałem telefon w 70% Kwestia czy wyjdzie dystrybucja w Polsce a jeżeli nie to co wtedy? Kupienie na ali z chin to pewnie będzie kastrat pod względem software ? Myślę, że coś koło kwietnia będzie premiera
galakty 4 132 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Ładowanie chyba 100W ma być, ale i tak wszystko powyżej 50W przyjmę z otwartymi rękami. 3 godziny temu, Barosz napisał(a): Kwestia czy wyjdzie dystrybucja w Polsce a jeżeli nie to co wtedy? Kupienie na ali z chin to pewnie będzie kastrat pod względem software ? Myślę, że coś koło kwietnia będzie premiera Jeśli nie będzie wersji Global to nie kupię z Chin, jak będzie to tak. W kwietniu premiera w Chinach, zobaczymy co ostatecznie wyjdzie ale też się obawiam że może na Global rynek nie wyjść... A wtedy znowu zostaje Samsung/Apple i mooooże Xiaomi którego bym wolał uniknąć. S23 mi bardzo pasuje, ale mam dość baterii.
Rafik7 31 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 10 godzin temu, galakty napisał(a): S23 mi bardzo pasuje, ale mam dość baterii. Czemu nie wymienisz baterii ? Oryginał z wymianą to jakieś 400 zł.
galakty 4 132 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Powiedz mi jak magicznie wymiana baterii zwiększy jej pojemność i szybkość ładowania? Bo nie wpadłem na to.
Rafik7 31 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Myślałem, że po prostu jest już zużyta i straciła pojemność
galakty 4 132 Opublikowano Sobota o 17:45 Opublikowano Sobota o 17:45 Oglądałem dziś OP15 w sklepie, matko bosko jaka to patelnia, a jakby założyć etui to w ogóle... Przy S23 to sroga cegła, a szkoda bo z TS można za 2300 zł kupić i petarda telefon
Rafik7 31 Opublikowano Sobota o 18:51 Opublikowano Sobota o 18:51 (edytowane) A gdzie widziałeś ? Ja byłem w 3 sklepach Euro i w 3 ME i nigdzie na wystawie nie mieli Edytowane Sobota o 18:52 przez Rafik7
galakty 4 132 Opublikowano Niedziela o 17:00 Opublikowano Niedziela o 17:00 RTV właśnie, też się zdziwiłem że mieli na wystawie, wszedłem z ciekawości.
Barosz 55 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu OP15 T już zapowiedzieli w Chinach. Póki co brak info o wersji global. Jeżeli ten smartfon nie wyjdzie w Europie to nie wiem co zrobię, pokrywam wielkie nadzieje w nim.
Rekomendowane odpowiedzi