Arctic Alpine AM4 Passive
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Nie wiem czy kojarzycie jak pisałem, że inne wartości FPS pokazuje mi wbudowane w grę OSD, a co innego RTSS (generalnie to co pokazywał RTSS było niemal połową wartości tego co pokazywał wbudowany OSD dostępny pod CTRL+F2). Dziś sobie zerknąłem raz jeszcze (póki co nie gram za bardzo Black Flag bo najpierw chcę skończyć coś innego) i okazało się, że miałem jakiś bug z DLSS Frame Gen, a raczej z apką Nvidii. Miałem ustawiony Override na zalecane i okazało się, że z tym był jakiś problem bo Frame Gen nie działał pomimo tego że w ustawieniach był uruchomiony. Niezależnie czy go włączałem czy nie RTSS pokazywał tą samą ilość FPS i było to widać, że ilość klatek w grze się nie zmieniała. Pomimo tego wbudowany OSD pokazywał klatki tak jakby FG działał Zmieniłem sobie ustawienia w apce Nvidii na własne (de facto ustawiłem to samo tylko wymusiłem preset K dla DLSS i preset A dla Frame Gen) i teraz wszystko wróciło do normy. PS. Pewnie już ktoś znalazł, ale jeśli ktoś nie chce czekać na patcha z usunięciem buga 30 FPS w cutscenkach to jest mały mod AC Black Flag Fix (https://www.nexusmods.com/assassinscreedblackflagresynced/mods/7) który przy okazji dodaje kilka innych rzeczy i poprawek jak np działąjący Frame Gen w cutscenkach i poprawioną fizykę ubrań (oryginalnie był z tego co czytałem limit 30 FPSA dla ubrań w cutscenckach, a teraz można mieć 60) -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Co jest fajnym / skutecznym chwytem psychologicznym / marketingowym (bo działa), ale taki wpis na paragonie = troszkę liptonik. Sprzęt pada. Reklamujesz. Nie da się go naprawić, nie ma go już też w ofercie. Zostaje nam tylko zwóricić kasę. I dostajesz... zeta w rozliczeniu - zgodnie z paragonem. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Uwielbiam takie wyniki "Przegląd od AI" .Rozumiem że to dane oficjalne podane przez Ministerstwo Ukrainy , to tak samo jak powiedzieć że średnia wypłata w PL to 9100 zł , ciekawe ile z tego poszło na lewo -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
banderowcy z niemiaszkami wzorowo rozegrali polandię pokazali, że gówno mamy do gadania ciekawe kiedy tusk odtrąbi sukces, przecież to jego najlepsza psiapsi x D https://dorzeczy.pl/kraj/915070/bytow-trzej-ukraincy-pobili-pare-36-latek-zmarl-w-szpitalu.html ale przecież jakiś dziadek nakrzyczał na nastolatkę w autobusie!!!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi