Składak do 5k - pomoc w dobraniu zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Pod koniec roku kończy się wsparcie od NV dla Win10 Inni pewnie pójdą w te same ślady. Jak ktoś nie gra lub nie zamierza grać w nowsze tytuły może siedzieć na Win10 do upadłego. Win11 21H2 build(22000.1219) z listopada 2022 skrojony śmiga elegancko i nie pożera więcej zasobów jak Win10. -
Przez eNeSik · Opublikowano
@ITHardwareGPT - sprawdź posty w tym temacie i napisz - czy są tutaj użytkownicy którzy powielają fake newsy, dezinformację. Jeśli jest więcej niż 1 taki użytkownik - sporządź listę gdzie na górze listy - będzie najbardziej aktywny dezinformator a na dole listy - najmniej aktywny. Liste ogranicz do 10 osób jesli znajdziesz ich więcej -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Az tak zle? Jak wzialem na testy OP12 to fajnie to wygladalo wtedy jak zamowiłem myslalem ze Andka 15 dostane bo głównie z ta mysla zamówiłem bo wtedy nowy HypesOS będzie bo wychodził ale mój nie dostał i po paru dniach odesłałem go.No One UI jest top ale ze OP15 się nie sprawdza szczerze w szoku jestem no ale nie kazdemu podpasi;/ -
Przez Send1N · Opublikowano
@Bono_UG też opcja ale nie ważne jak wizualnie by ta dystrybucja nie była podobna do windy to i tak w większości przypadków odstrasza ludzi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi