Gość Karolina Napisano March 11, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2018 Witam. Posiadam laptopa lenovo ideapad 100S, modem do internetu to huawei e3372. Problem wystąpił Wczoraj, internet działał. Gdy po dwóch godzinach znowu chciałam skorzystać z laptopa podłączyłam i już nie działał. W miedzy czasie w ciagu tych 2h niekorzystania z laptopa byla jakas aktualizacja. Jednak ja cofnelam a problem jest nadal. Zalaczam obrazki. Prosze o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano March 11, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2018 Niestety nie da sie tutaj zalaczyc obrazkow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michagm Napisano March 11, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2018 Można załączyć obrazki tylko przez: adres URL/Link'a Masz na dole po prawej stronie: Wstaw inne multimedia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano March 11, 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano March 11, 2018 https://naforum.zapodaj.net/5800e71dd42a.jpg.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się