Problem z matryca telewizora.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Właśnie sobie pograłem w cyberka na 26.2.1 i super płynnie, zeru stutteru także to nie wina sterownika No ale ja mam AMD, także intelDIP mnie nie dotyczy -
Przez Olek · Opublikowano
Cześć mam problem z grą wiedźmin 2 problem jest taki że FPS mi skaczą od ponad 40 do lekko 50 FPS a np jak jestem w lesie to spadki mam do 30 FPS i tekstury mi się w oddali ładują, nie wiem dlaczego tak się dzieje, mam nadzieję że ktoś mi pomoże w rozwiązywaniu tego problemu. Mój sprzęt Procesor Ryzen 5 5600 Karta graficzna RX 6600 XT 8 GB Pamięć RAM 32 GB 3600 CL 16 System operacyjny Windows 11 Monitor 2560x1440 gram w takiej rozdzielczości na ultra. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
To pomyśl sobie, co ja miałem przy "złym" zakończeniu Dark Urge, które rozwaliło mnie na części. Czegoś tak mocnego to ja już dawno nie widziałem, wrzucam szczegóły dla chętnych w spojlerze: Mega gra, warto przejść ją ze 2-3 razy, jedyny problem to że jest tak cholernie długa... Divinity 2 miał jedną rzecz, której mi zabrakło w BG3 - mega wykorzystanie terenu i warunków pogodowych. Osobiście liczę, że w Divinity 3 połączą najlepsze motywy z obu gier. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@RaViV Kurde dzieki chłopie zaraz pobieram i lukne jak to wyglad a masz moze jeszcze dostep do najnowszego DLSStweaks? ( w sensie nie z nexusmode)
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi