czajniss 0 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 od jakiegoś czasu zaczęły wyskakiwać mi cienkie paski na górze monitora nie wiem czemu bo nigdy nie miałem z moim monitorem problemu i nie wiem czy da sie to naprawić w jakiś sposób czy raczej jest to permanentne? Najlepiej widac te paski na czerwonym kolorze a na drugim zdjeciu wygladaja tak w normalnym uzytkowaniu
Pan Mateoo 598 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 Odlacz podlacz monitor - moze zniknie choc watpie. Mozesz sprobowac dotknac ramki i dotykac ramki monitora moze sie naprawi ale nie siłowo Imo twoj monitor mowi juz papa poowli
Galvatron 59 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 Na początek sprawdź, czy problem występuje po zmianie kabla oraz podłączeniu monitora do innego komputera. Jeśli tak, to czas powoli rozglądać się za nowym sprzętem.
Sirias 3 Opublikowano 8 Listopada 2025 Opublikowano 8 Listopada 2025 Miałem coś takiego na starym TV, jeśli to jest ciągła linia o jednakowym kolorze (najczęściej czarnym), to jest to najprawdopodobniej trwałe uszkodzenie, bo ta linia pikseli nie jest z jakiegoś powodu sterowana.
Send1N 5 230 Opublikowano 11 Listopada 2025 Opublikowano 11 Listopada 2025 Jak zostawisz ekran włączony na dłuższy czas to nie znikają czasem? (gdy matryca się nagrzeje)
Rekomendowane odpowiedzi