Dispatch
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
Odpowiem tak, żebyś zrozumiał misiu: Sp*dalaj pouczaj to se swoja rodzinę nie mnie będę pisał co mi się podoba i nic z tym nie zrobisz. Poza tym miałeś stąd już iść bo Ci się gra nie podoba. -
Przez peterchen86 · Opublikowano
Tu akurat muszę się zgodzić. Poza tym moim zdaniem słuchanie na słuchawkach a na głośnikach to "inny rodzaj słuchania" Ja lubię jak dobrze gra ale nie muszę mieć nic na uszach. Co do cewek to jak gram na głośnikach to ich nie słyszę ale czasem gram z wyłączonym dźwiękiem i wtedy je delikatnie słychać. Zastanawiałem się czy można coś z tym zrobić ale chyba tylko UV i włączenie limitera klatek w sterowniku? -
Przez Strilok · Opublikowano
Wiesz to jest tak że po początkowym zachwycie, widzę coraz większe wady tej gry. Zgłaszałem już do DICE wielokrotnie różnego rodzaju błędy, a co z tym robią? Jak widać nic. Community manager jest całkowicie do bani, tak samo jak osoby odpowiadające za testy patchy i osoby tworzące patche. Gra to swoisty zardzewiały wrak, którego moim zdaniem nic już nie uratuje. No chyba że nagle ogłoszą program naprawczy jak było z Cyberpunk w co wątpię.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi