Sprzedam Komputer Gamingowy z RTX 3060, i5-14400f na nowym Biosie z microcodem, 16gb Ramu ddr4 3600Mhz, Zasilacz endorfy 700w bronze, Cena 3000zł do negocjacji.
No ale jeśli za 1350 są używki? Albo może dałoby się mniej.
Hehe, chyba ktoś z forum. W moim otoczeniu gadka jest "to narażanie na koszty, a potem nie ma kto spłacić". I możesz mówić że masz gotówkę, ale to nic nie zmienia. Paranoizm.
Niby gigabyte nie każdy chwali.
Pure to raczej to samo co zwykły lub pulse. A pulse widziałem chyba dziś w xkomie za 1510. No ale 1300 a 1500 to różnica.
Jak jest mało ofert to i biorą te gorsze. A mało ofert niestety jest.
Dla mnie dobrą ceną jest do 1300 za używkę, nówka do 1400. Więc jest trochę różnicy.
A stand alone i multiplatformowe to się wyklucza? Chodzi mi o to, że ograłbym exy Sony na tym gówno PSVR2 i przerzucił się na Questa. Questa do PC nie będę podpinać.
Eeeee Q3 ma słabsze? Przecież soczewki, rozdzielczość itp są lepsze. A bebechy wcale słabe nie są, na tyle dobre że trzeba używać QGO i podkręcać rozdziałkę w grach bo natywnie jest słaba.
Zdecyduj się czy standalone, czy multiplatformowe Beat Saber masz np. na PC.
Na rdzeń gpu jak najbardziej, na IHS tego ryzena bez znaczenia, zwykła pasta zrobi to samo, nie zdegraduje się w krótkim czasie jak na gołym rdzeniu, odpadają także akcje z hotspotem na czapce.
Rekomendowane odpowiedzi