(Allegro/Olx - PlayStation 5 Pro na gwarancji i oryginalną ładowarką do padów w zestawie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
w calej tej sytuacji najbardziej nie moge sie doczekac tego wycia na forum po wyborach -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie tylko urzędnicy z gmin, w małej może i tak, ale w miastach chodzi Straż Miejska. Niektórzy mają drony i latają nad kominami. Czas mają długi, ale systemowo będą eliminować, do 2040 roku będzie git. Przy okazji sprawdziłem reakcje ludzi. Kopalnia beki. https://www.facebook.com/share/p/17vSx77jKA/?mibextid=wwXIfr -
Przez Badalamann · Opublikowano
Mieszacie dwa tematy. Jeden to akwizytorzy z firm od pomp ciepła i innej termomodernizacji modernizacji. Drugi to kontrole z gminy, dotyczące kotłów oraz paliwa do nich. W małopolsce były już jakiś czas temu. Celem tych faktycznych kontroli jest weryfikacja czy ludzie przestrzegają prawa co do tego, czym palą oraz w czym. Bo różne miasta/gminy mają swoje przepisy i harmonogramy co do ogrzewania. -
Przez Gret · Opublikowano
Jest z czego wybierać tylko człowiekowi zawsze cos nie pasuje. -
Przez Pitross20 · Opublikowano
To ja wiem o tym, gdybym był w domu do gościa bym pogonił w pizdu, no ale. Kurde Swoja droga, jakby odłączyli niektórym TV, to może na dobre by wyszło....
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi