Brak możliwości wlączenia HDR na rx9060xt
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
myślisz że Bieden, Harris albo którykolwiek z prezydentów USA pozwoliłby na rozwój broni jądrowej w naszym czy innym kraju? dlaczego nie? wielokrotnie tłumaczyli to, Szewko, zespół S&F i wielu innych, nawet taki Izrael nie robił tego oficjalnie polski wymiar niesprawiedliwości znów w formie, tym razem oskarżyciel, żulka czy innego bodnarenki wpadł pod pociąg Brauna wpierw lewaki od zielonego ładu zniszczyły przemysł ciężki, swoimi działaniami doprowadzili do upadku kopalni, hut, walcowni, odlewni, wykręcili ceny prądu do takiego poziomu że jakakolwiek produkcja przestała być w Polsce opłacalna, kapitał ucieka, bezrobocie rośnie, masowe zwolnienia a teraz to banda nieudaczników dostała olśnienia i chce brać pożyczki aby odbudowywać moce wytwórcze zapytaj Gordona może ci rzuci jakiś frazesem o kosztach społecznych czy zeroemisyjności -
Przez Elder · Opublikowano
@Tomasz Niechaj Prawda. Ten trend wzrostu rozmiarów aut tego segmentu jest wyraźny w ostatnich latach lecz nie mam porównania S-ki 2025-2026 do mojego chrupka i nie wsiadam nawet do nówki jak będzie okazja aby ergonomię wnętrza porównać...nie moja liga. Czy fizycznie czuje się we wnętrzu te powiększenie z zewnątrz rozmiarów aut ...nie wiem. Niech się wypowie ktoś kto sprawdził. Dwa...kocham wolnossące nie wysilone V8 5L pojemności w górę a takich już nie ma od wejścia W222 z turbo/bi-turbo i nie będzie zostaje W221 i nie mam pomysłu na zmianę. Taki kaprys. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Dopisałem wyraźnie, że dbam o swoje auta i na przeglądach zwracam szczególna uwagę na te elementy. Patrzysz przez pryzmat Polski, a czy w Niemczech czy Danii spalinowe też nie przechodzą przeglądów z powodu usterek zawieszenia? Tylko ropa tak podrożała. To są chwilowe problemy które sa z nami od lat, taki urok. Energia przez tą wojenkę też może podrożeć. -
Przez trepek · Opublikowano
Generalnie na modernizację WP potrzeba ok 600 mld złotych. SAFE EU to ok 200 mld, SAFE 0% to jakieś 185 mld. -
Przez Kyle · Opublikowano
Chery Tiggo 4 - a ma pełną homologację. Nie wiem jak inne auta z hybrydą i silnikiem z wtryskiem pośrednim, bez turbo (czyli wolnossące) - trzeba by przeanalizować. Toyota np. Yaris z silnikiem wolnossącym, wersja hybrydowa, przyznaję nie sprawdzałem dokładnie. ... chyba Skoda Fabia z silnikiem 1.0 MPI, wolnossącym (bez turbo) nie ma GPF.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi