Kupię RAM DDR 4 3600 MHZ CL16
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
nie ma sensu naprawdę brać używki, bo wyjdzie cię drożej jak nowa ze sklepu nie możesz wziąć rat sam... na pewno znajdzie się ktoś kto to dla ciebie kupi w zaufaniu, za niewielką "dopłatą" te budżetówki wszystkie , a naoglądałem się trochę recenzji trzeba jednak ogarniać. od takiego challengera w sklepi całe 30zł więcej kosztuje gaming oc od gigabyte, 3 solidne wentylatory, cisza i chłód.. z małych kart to pure od saphire jest ponoć bardzo ok ja wziąłem jednak nitro+ , sprzedałem 6700xt też nitro, dopłacam 400zł do interesu i mam nową pachnąca kartę z 3letnią gwarancją.. dopłacasz teraz do budżetówki 100zł ale potem używkę sprzedajesz szybko i też drożej, a takie pulse czy ventusy wiszą niby tak, ale przez aplikację bez żadnych rat w ME taki gaming oc wychodzi cię z bonem 100zł za wydane 1500 całe 1529zł na dzień dzisiejszy, naprawdę warto dopłacić te 100zł ceny skaczą , warto śledzić cały czas elektromarkety, nie wszystko jest na pepperze na allegro karty dużo droższe.. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Jak ma UV to w zadnej grze nie da wycisku karcie. Jak OC to w wiekszosci i na wiekszosci ustawien. Z tego co pamietam to nawet w quake2 RTX roznica jest cos jak 440W vs 280W, innymi slowy dobre UV czyli 0.83V i ponizej, sprawia że karta pali wieczną fajke pokoju z indianami w namiocie. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Ja tam nie wyłączałem e core, i nie mam żadnych spadków jak to czasem z nimi bywało na 12th. -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Jasne, wiadomo że nie dobierasz CPU aby mieć fajne 1% low i średnie FPSy. Ale akurat w moim przypadku gdzie mam OLEDa i jadę na g-sync to fajnie mieć zamiast skoków 100-200FPS nawet te 140/150-200FPS. Chociażby nie odczuwam wtedy aż tak migotania od VRR, które przy OLEDach jest niestety momentami dość mocno upierdliwe. Także nie w każdym scenariuszu wykorzystam ten procesor na 100% ale zawsze te parę więcej FPSów się przyda No są asy, które pakują procesory za grubą kasę na najtańszą b650 ale to myślę, że bardziej z niewiedzy niż chęci. Po to mamy forum aby się czegoś dowiedzieć Jak to mówią kto pyta, nie błądzi -
Przez leven · Opublikowano
Z ciekawości zrobiłem bencha z CP w 2160p z DLSS Q + MFGx4 + dopalacz od strony sterownika i ? To wygląda, jak ten super upscaler, który pokazuje połowę FPS. Jednak pozostanę przy rozwiązaniach DLSS
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi