Zmiana GPU, PC wyłącza się, za slaby zasilacz?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Koniec lipca ceny pojebało i to grubo, tego nie da się nazwać inaczjej, to samo DDR4 kupowałem w maju goodramy 3600cl18 za 200kilka zł dzisiaj prawie 900. i dzisiaj -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
@galakty Nie chce mi się poświęcać więcej uwagi tej grze, szkoda czasu. Jest wiele lepszych tworów, po co próbować szukać głębi setupów i ffb w czymś co jest kaszanką w tym momencie. Jardier ściga sie na torze? Pamiętam go tylko jako simracera skupionego wyłącznie na ACC, nigdy go zbytnio nie lubiłem, był bardzo hermetyczny w tym co robił i nie miał porównania do niczego innego, znał tylko ACC. -
Przez VRman · Opublikowano
No tak, ale przepisy odnośnie tego drugiego przykładu są od dekad. Te nowe za to.. no cóż. Dziś już nie wolno nawet napisać, że postać zachwalana przez religię pokoju to był pedofil. Za prawdę nie powinno być kar. Za groźby tak, ale nie za obrażanie. Te przepisy są przepychane przy poklasku pożytecznych idiotów, którzy myślą że to dla nich, a tak naprawdę to tylko przykrywka, bo władza nigdy nie pogardzi większą kontrolą nad obywatelami. Problem z tym za co karać, a za co nie, jest problemem nierozwiązywalnym, bo ciężko będzie czasem ustalić co ktoś miał na myśli i czy coś faktycznie komuś zaszkodziło. To jest otwieranie puszki Pandory przy jednoczesnym odbieraniu wolności. -
Przez bleidd · Opublikowano
Przy takiej pogodzie to nie wiem czy wietrzenie coś da, ja otworzyłem dziś garaż i wilgotność mi pokazuje 86%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi