Upgrade komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
To jest duze powiekszenie. 500-1000% zależy od screena. Sharpering jest 0 na kazdym. DLSS 4.5 jest o wiele wiele lepszy niz 4.0. Więc nie bądź taki sceptyczny -
Przez VRman · Opublikowano
O kurde. Prawie -15% w lows w pierwszym teście, względem DLSS4 i to nie w czasie liczenia DLSSu ale całości. I nierzadko ponad 10% w innych grach. 5070tka chyba się do tego nowego DLSSu nie nadaje. No ale nie szkodzi. 6070tka na pewno sobie poradzi z nawet lepszym DLSSem więc wszystko super -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@maxmaster027 ciekawi mnie jaki masz VID, że tak wysoki UV jest stabilny. Mój na all cores -20 pozwala. Przekłada się to na 1.09v przy 5225Mhz w grach. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Jak na razie 34" zaprezentowało MSI, Asus i Gigabyte. Podejrzewam, że chodzi o tryb EOTF Boost samej matrycy. I jak zwykle, każdy producent nazywa to po swojemu. W jednej recenzji widziałem, że chwalili. True black jest najbardziej wierny, ale traci na jasnych elementach. Hdr1400 ładnie świecą jasne elementy ale obraz ogółem jest dużo ciemniejszy od true black EOTF boost ponoć łączy dość dobrze oba tryby
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi