UWQHD OLED 34" - pomoc w wyborze
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Czyli jest nawet lepiej, sterowanie w real time, ale jak mechem, przez człowieka. No więc mechanicznie imponująco, ale do prawdziwego robota jeszcze nam trochę brakuje? -
Przez tgolik · Opublikowano
Testowałem wszystkie możliwe serwisy streamingowe wszystkie są do niczego a Luna szczególnie. Może działają w niektórych miastach w super warunkach blisko serwerów ale generalnie jest to kicha. Nie nadaje się do pociągu na wyjazdy nigdzie poza miejscem gdzie jest super internet i bliskie połączenie z serwerami. -
Przez VRman · Opublikowano
Kirk mnie dołuje. Tym, jak wiele kanałów, które szanowałem, zrobiło nagle filmik o nim, jako dobrym człowieku, dla którego wredni lewacy nie mają szacunku. Nie znałem tego zamordowanego, ale miałem opinię, że był oślizgłym kłamcą na podstawie tego co wygadywał na swoich wiecach itp. Smutno mi było widzieć ludzi ogólnie dość rozsądnych, którzy pchali narrację, że to był niemal anioł. Ale że takie powiązania z Epsteinową aferą, to się nie spodziewałem. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Wybacz, że nie potestowałem u siebie nic ale zrobiłem rage uninstall. Nie dla mnie takie coś, jedynka była dobra a w to odechciało mi się grać. Fatalna gierka. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Sa takie dane dla prockow z dodatkowa kasza 3D ?? Ciekawe jaka jest roznica
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi