Wieża PANASONIC SC-PMX90EG-S --BOX +PILOT ---FV +GWAR
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No to już pisałem - takie odpicowane, i to jeszcze żeby się wpisały w gust, to białe kruki, zwykle daleko poza budżetem. Niestety, na wtórnym to w mojej sytuacji raczej WP do remontu - no, czasem trafia się wyremontowana. Tylko te łazienki/lokalizacja/instalacje i cała reszta rzeczy, na które trzeba się godzić... Nie mam, bo 40 m2 od dewelopera to zwykle patola, gdyby nie te fatalne projekty to budżet bym miał. Pięć - sześć lat temu te mieszkania wyglądały na moim rynku zupełnie inaczej, ale takich nikt nie sprzedaje w cenie, na jaką mnie stać. A teraz wszyscy dewi poszli w te wąskie klitki i dopiero około 46-50 m2 przy dwóch pokojach wygląda sensownie... W WP to faktycznie rzadki metraż, a 47-50 m2 ma najszczersze trzy pokoje. Ale gdy już trafiam na ok. 40 m2 w płycie, to akurat "salon" zawsze wypada lepiej niż u dewa (chyba, że flipper zrobił aneks :() -
Przez galakty · Opublikowano
Szukam czegoś na 1-2 rundki szybkie co da radę na padzie ograć. Po simcracingu i spoceńcach co wywalają się na T1 i masz DNF mam dość, a ostatnio ogrywam na Legionie i nawet jak nie pójdzie to streaming z PC może zrobię. -
Przez VRman · Opublikowano
Ja się w to bawić nie będę. Nie mam zbędnego miesiąca życia do wywalenia na testy stabilności. Dostałem lekcję za czasów Core 2 Duo i przy próbie z 7700K kolegi i dziękuję, postoję. Pamięci nie kręcę nigdy, nawet na karcie graficznej (od prawie 20 lat już, kiedyś kręciłem aż zmądrzałem ) Licząc EXPO CL 30 36-36-78 vs cl 40-40-96 na przykład to chyba różnicy dużej by nie było? W każdym razie tamte to chyba było 32 44-44-xx czy jakoś tak, choć już nie pamiętam. Ważne że nie było w czterocyfrowej cenie. Na resztę nawet nie patrzyłem. Przed tym szalem myślałem nawet, że jak będę wreszcie kiedyś montował sobie tego nowego kompa to może kupić 2x32 CL28. Bo jak miałoby to dać np. 3% wydajności więcej za niewielką dopłątą to czemu nie, a zawsze lepiej aby RAM miał jak najniższe czasy dostępu. Ale w obecnej sytuacji? CL30 to już super, choćby i resztę timingów poustawiali na "jezus maria, kto to panu tak spier...." -
Przez Send1N · Opublikowano
zdecydowanie 9070xt w dodatku pulse to topka jeżeli chodzi o kulturę pracy
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi