Liquid Swords mix GTA z Max Paynem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Zmawianie dzieci do gwałtów jak pizzy to jest poziom QAnona. -
Przez VRman · Opublikowano
O&O Shutup Polecany przez ludzi na forach. Polecany przez chatboty. Myślisz sobie "no OK, skoro program ma dobrą renomę i nie jest martwy, to by nie odwalali maniany". Źle myślisz. Klikasz na automat "recommended and somewhat recommended" żeby sprawdzić, czy to w ogóle cokolwiek robi, bo miało wywalać OneDrive'y, CoPiloty i Cortany a nie wywaliło i... nie masz sytemu. AtlasOS po tym poległ. Nie dałem rady go naprawić. Nowy system - sprawdziłem - Tak, ta opcja rozwala system kompletnie. Ale tym razem mogłem przywrócić z punktu przywracania. Teoretycznie na Atlasie też miał zrobić punkt ale coś nie pykło najwyraźniej. Myślałem, że znany program, normalna Winda = nie ma ryzyka, że coś rozwali. A jednak. Myślałem, że daliby jakieś ostrzeżenie, jakieś info co konkretnie może wywołać problemy. A jednak nie. Myślałem, że w necie znajdę info co konkretnie jest w takim przypadku rozwalane i po prostu ręcznie naprawię odpowiednie wpisy w rejestrze. Ale nie. -
To akurat prawda, może się tak zdarzyć. Miałem tak z jednym parapetem, który próbowali mi z resztek innej płyty przywieźć. Ta, ten star galaxy zawsze wygląda tak samo i nie ma z nim najmniejszego problemu. Mycie go jest przyjemne nawet. Tak mi żona mówi -
Przez Fatality · Opublikowano
@GordonLameman gdzie powiedziałem coś nie tak? Tamto śledztwo + te maile z obecnej sprawy się powielają. Poza tym jesteśmy w wątku "Teorie spiskowe"? teoretyzujemy tylko i piszę co wyczytałem - nawet te największe absurdy. Poza tym, że wyszło tyle materiałów w tym filmy i zdjęcia - że tutaj już nie jest to temat czysto teoretyczny do gdybania. -
Tak, Cheetos naprawdę to wstawił. Tak, jest idiotą. Nie, nie zmyśliłem tego. Tutaj link: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/116021857490657707 To jest poziom niższy niż nawet naszego muzycznego kolegi. Ale dalej, bawimy się, DONALD TRUMP!!! DONALD TRUMP!!!!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi