Cinebench 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Oby nie potwierdził się ten 40 letni cykl golfsztromu, cykle słoneczne wpływające na zachmurzenie itp., bo takie zimy będą częstym widokiem w najbliższych latach. Chyba szykuje się spadek wartości Diesela. -
Przez galakty · Opublikowano
Gdzie Fabia taboret do CX-30... 2021 i 80k przbieegu... Ja wiem że Mazda się nie psuje blablabla, ale Ceeda 2019 83k przebiegu kupiłem za 54k... To niech się zepsuje ale i tak do 90k nie ma szans dobić Ktoś kupił żeby jeździć, po 4 latach nowe bierze i tyle, choć dziwię się że wykupił i sprzedaje jak mógł w rozliczeniu zostawić. No chyba że ma dość Mazdy i wolnossącego silnika. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Sytuacja jest taka: utknąłem na jakiejś dróżce (S7 czy jakoś tak) przy -14 i spada temperatura (teraz to już nawet -16 stopni). Siedzę w aucie elektrycznym (Volkswagen ID.7). Mam 57% SOC (poziom naładowania baterii). Jak dużo czasu mi zostało? Tyle było na starcie po zatrzymaniu się -
Przez Rafik7 · Opublikowano
Może źle się wyraziłem. Nie zauważyłem, by ludzie jechali po tym sofcie. Z tego co czytam to soft jest lekki i przyjemny. Bardziej chodzi o bugi, z których ten ze zrywaniem Android Auto był chyba największym i najbardziej dotkliwym dla dużego grona użytkowników. Może tak jak pisze @ODIN85 to tylko problemy wieku dziecięcego? -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ja tam mieszkam w części Polski, która już na ten moment nie ma potencjału ma mniej niż - 10 w dzień i - 20 w nocy. Obecne rekordy to - 7 - 15. W przeciągu ostatnich 10 lat to 2 taka zima. Choć średnia faktycznie wyjdzie niska nawet na przestrzeni dłuższego okresu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi