Jak się zabrać za konserwację i SPA PS4 SLIM CUH-2016A i zrobić to OK?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ja w miesiąc w X odzyskałem 100% kasy za 5070Ti z hałasującym łożyskiem, także każdy ma inne opinie. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Klakier1984 Tutaj najbardziej przeciwstawiła się bodajże Holandia, bo to ona przechowuje większość tych zamrożonych środków i ich argumentem była obawa o odwet rosji za ruszenie tych środków. -
Przez Send1N · Opublikowano
Do konsoli PTM jak najbardziej, tam masz goły rdzeń na apu więc sprawdzi się idealnie, nie ma sensu pakować zwykłej pasty jak już zabierasz się za rozbieranie fabrycznych termopadów też nie musisz ruszać, czyścisz wentylator i radiator ładnie z kurzu, ścierasz fabryczną pastę docinasz na wymiar kształt z ptm'a - kładziesz na rdzeń przykręcasz chłodzenie, i tyle wystarczy. Gdbyś jednak chciał je zmienić to tak jak pisałeś są grubości 1mm. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Patrząc przez pryzmat tego jak ten rynek się rozwija i jak rośnie silna konkurencja z Chin producenci będą walczyć ceną więc mając oszczędność na kluczowym komponencie wątpię w to by podnosili marżę gdzie i tak mają wzrost zysku z marży bez podnoszenia cen -
Przez LeBomB · Opublikowano
Wg niektórych graczy, którzy zaczęli analizować problem, POE2 potrafi powodować skokowy pobór prądu przekraczający możliwości wielu platform, stąd resety. Często pomaga zmiana priorytetów dla gry na pierwszych dwóch rdzeniach CPU, przestawienie koligacji by nie korzystała z tych procesorów, ale trzeba to za każdym razem ustawiać ręcznie w menadżerze zadań. Wtedy albo nie wywala wcale albo wywala jedynie do pulpitu a nie z resetem całego PC. Ja bym jednak jeszcze spróbował ograniczyć zbędny pobór prądu i na początek wyłączyć całe podświetlenie w obudowie i komponentów jeżeli takie masz i sprawdził co będzie Mimo iż dziwnie to brzmi, to te parę watów mocy może zrobić różnicę mimo iż teoretycznie i tak masz zapas.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi