Powercolor Hellhound RX 9070 XT problem z hotspot
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Suchy211 Nie pisałem o randkowaniu tylko zatrudnianiu czy awansowaniu pracowników. To dziedzina regulowana prawem pracy. Które jest między innymi po to, by nie było dyskryminacji ze względu na płeć, religię, kolor skóry czy orientację seksualną. -
Przez galakty · Opublikowano
Nie no te 2 mln graczy to raczej liczone od iluś lat że się zalogował Graczy single też wliczają, online pewnie 2-3k tak stawiam. Do-kła-dnie. Tylko tyle i aż tyle na litość boską, mając możliwości PC jestem zdziwiony że nikt nie zrobił dobrego klona GT7. Dużo aut, dużo torów w tym drogowe, nie musi być symulator, może być simcade na pada/kierownicę i bez spiny sobie jeździsz. A my mamy albo Need for Speed, albo Le mans Ultimate, nic po środku. -
Przez MaxaM · Opublikowano
Bo ostatnio krótkowzroczność stała się modna Pewnie za sprawą polityków u nas i na świecie, ogółem jako światowy trend, że wykonuje się działania przynoszące korzyści w krótkim terminie nie zważając w ogóle na skutki średnio i długoterminowe Liczy się tu i teraz, bo to od razu widać i się z tego korzysta. -
Przez galakty · Opublikowano
Chyba sprzęgła, nie interesowałem się zbytnio ale fakt jest taki, że szybko padają i nawet przy 80k już potrafią mieć problemy. Do tego niezbyt mocne turbo się tam sprawa bo łatwo zrywa trakcję i występuje wheelhop (czyli tłucze jak cholera). Autowizja w którymś modelu to pokazywał, nie wiem czy nie Xceed. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Chłopa przewiało bo majaczy od gorączki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi