Klawiatura mechaniczna - 350zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jedi88 · Opublikowano
Co najlepsze jestem człowiekiem, który zawsze wyłącza monitor z przycisku, kiedy z niego nie korzysta. Raczej korzystam do grania, czy oglądania niż do statycznych obrazów. Po prostu nie wyobrażam sobie kupić nowy monitor za ponad 2000 tylko po to, żeby oglądać pionowe pasy. Z gorszą jakością obrazu, to fakt. Ale jak mam kupić OLED-a i bać się go przetrzeć szmatką, bo zrobię dziurę to przecież brzmi jak jakiś chory żart. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiadomo, lepiej kupic va czy ipsa z jeszcze wiekszymi problemami i udawac, ze ich nie ma -
Przez Cappucino · Opublikowano
Nie, nie ja się tym zachwycam, ja twardo stąpam po ziemi. Za dodatki zawsze się dopłacało, co w tym dziwnego? Wynika to też z tego, że te auta nie są produkowane w europie. Do chińczyka też nic nie zamówisz tylko masz gotowe wersje wyposażenia. 4200 za dopłatę za doul red, cóż, za chęć wyróżnienia się trzeba zapłacić, co w tym dziwnego? Czy ktoś Cię zmusza do tego lakieru? Czy chinczyk go daje za friko? Tak jakby chińska była inna... -
Przez j4z · Opublikowano
@AndrzejTrg pograłem trochę w Tekkena na DualSense i padzie od XSX. Wolę grać na Victrix. Mimo tego, że nie robię jednego combosa przez to, że nie wychodzi prawy dół skos, na krzyżaku Victrixa lepiej mi się gra. Co ciekawe prawa góra skos wychodzi mi za każdym razem. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Dobry IPS dzisiaj ok. 1000 zł. Tu nie chodzi o nic, tylko o sponsorowanie rozwoju technologii, która ewidentnie nie jest gotowa Szykowałem się do zakupu Gigabyte MO27Q28G i po zobaczeniu ogromnej liczby narzekań na banding stwierdziłem, że nie jest to warte tych pieniędzy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi