Send1N 5 909 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca No dobra ale powinni to zostawić w spokoju dla tych którzy chcą go mieć a ci którzy nie chcą nic nie modyfikują zamiast blokować całkowicie u mnie np nie ma żadnego problemu z odpalaniem trybu awaryjnego a jeżeli ktoś go ma to w ostatnim poście na stronie nr 2 tego tematu hard reset podawał rozwiązanie.
PrzemekRyk 10 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) 32 minuty temu, Send1N napisał(a): No dobra ale powinni to zostawić w spokoju dla tych którzy chcą go mieć a ci którzy nie chcą nic nie modyfikują zamiast blokować całkowicie u mnie np nie ma żadnego problemu z odpalaniem trybu awaryjnego a jeżeli ktoś go ma to w ostatnim poście na stronie nr 2 tego tematu hard reset podawał rozwiązanie. A później płacz i zgrzytanie zębami na tego chusteczkowego misiowatego uskuteczniany przez wszystkich tych, u których zastosowanie owej metody jednak spowodowały problemy? Ilu doczyta, że to niewspierane / niezalecane / robią na własną odpowiedzialność i własne ryzyko, bo może spowodować fuckup - zanim zaczną jojczyć, jak problem rzeczywiście u nich wystąpi? Edytowane 25 Marca przez PrzemekRyk
Send1N 5 909 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) To jest modyfikacja którą wykonujesz na własną rękę i odpowiedzialność, nie jest to stockowy windowsowy sterownik po instalacji systemu więc nie wiem w czym problem Edytowane 25 Marca przez Send1N 1 1
PrzemekRyk 10 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 9 godzin temu, Send1N napisał(a): To jest modyfikacja którą wykonujesz na własną rękę i odpowiedzialność, nie jest to stockowy windowsowy sterownik po instalacji systemu więc nie wiem w czym problem Ty to wiesz, ja to wiem. 99% ptysi zrobi na ślepo, a potem będzie wieszać psy na misiowatym, jak się coś wysypie. 2
Rekomendowane odpowiedzi