Gość marcin Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Witam Odrazu mówię ze jestem ciemny jak noc listopadowa o kompach mianowicie Chciałem dziś odpalić kompa a tu lipa odpalił normalni (chodzi o dysk ) tylko czarny ekran sprawdziłem kartę graficzna i chyba tu jest coś nie halo bo wiatrak nie śmiga przy karcie tzn przy włączaniu kompa robi kilka obrotów i się wyłącza myślicie ze to karta do wymiany dzięki za odp Pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 W biosie moze masz wylaczone zlacze PCIE? sprawdz czy na integrze wszystko dziala normalnie - jezeli bedzie dzialac to GPU ci sie zepsuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EcKo!? Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Podaj specyfikację, karta najprawdopodobniej ma tryb półpasywny więc tym nie ma co się przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi