Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łosz cholera....zalałem do maszinen "110tke"...roznica ogromna vs premium 93...droga szmata 7.99$/galon...gdzie 93 3.5$/galon %-) Musze podbic do jakiegos hakiera....odciecie mam w okolicach 135mph ;__; Dostaje w "zupe" na "zielonym" w lecie od uturbionej 2.0+....fatalna "jedynka"..."dwojka" moglaby byc troszke dluzsza...na DSG manual "same shit"...sytuacja sie zmienia, gdy "napindala" ostro deszcz...a w zimie to juz zamiatam...4wd rulez!!!!

Pozdro xD

Opublikowano

Wyglad ma fajny....wiecej loszek sie usmiecha %-)

Dziara ciezko bedzie...roboty od cholery...soboty za "cash" doszly...

Jeszcze sie zastanawiam nad platforma...miedzy 6700k, a x79...

Pozdro xD

Opublikowano

U mnie powoli, jesli chodzi o główna maszyne...delektuje sie 2x16 na x79...%-) Moze sie stary juz robie albo jesli chodzi o overclocing znalazlem swoje ulubione miejsce... %-)

Pozdro xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A co to jest normalny komputer mój syn gra n a 9900K w minecraft i oglada Youtube .CO za róznica na mój komputer potrzebujesz 1.5 czeskiej wypłaty czy to dóżo ?Poza tym ja zarabiam pieniądze rozumiem ze np dla dzieciaka złamanie rodzica na te kwoty moze być nieosiągalne.

Edytowane przez Dziarson
Opublikowano (edytowane)

No wiesz ja nie biore tego na poważnie ale pisze ci jak to wyglada z naszej strony .Zarobki proste my co mieliśmy małe zarobki i nam sie to nie podobało pojechaliśmy w [cenzura] już nie mieszkamy w PL

Edytowane przez Dziarson
Opublikowano
4 godziny temu, Pawelek6 napisał:

Wiesz, to nie było tak do końca na poważnie, ale jakby nie patrzeć same topowe jednostki tutaj. U mnie na Podkarpaciu nie ma za różowo z zarobkami ????

To przyjdź na śląsk albo małopolski tutaj większa kasa.

Wracając do konkursu, dlatego sa ograniczenia w niektóych benchmarkach.

Opublikowano
3 godziny temu, sido107 napisał:

To przyjdź na śląsk albo małopolski tutaj większa kasa.

Wracając do konkursu, dlatego sa ograniczenia w niektóych benchmarkach.

Ty tu o zawodach nie sciemniaj bo dalej wyniku nie dałeś Tcuk niech mi powie kiedy HEDT od AMD :D