Obudowy dla komputera chłodzonego cieczą.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Czyli wychodzi na to że na rdna3 jest lepiej z mercem (przynajmniej co do temperatur bo wentyle te same wyjce) ale na rdna2 to tak średnio bym powiedział... chłodzenie robi wrażenie a temperatury i kultura pracy dopiero po zdjęciu 80-100W względem stock robią się przyzwoite. -
Przez Dirian · Opublikowano
Dozbierałbym więcej kasy i czekał na RX 9070 XT, może RTX 5070. Z 6700 XT nie warto skakać na 7800 XT wg mnie, przyrost wydajności przyzwoity ale nie jakiś spektakularny. -
Przez Kadajo · Opublikowano
@Phoenix. DLSS/DLAA nareszcie wygląda tak jak powinno od samego początku To jest najwiekszy Win tej generacji. Ludzie jeszcze o tym nie wiedza bo musza wydac to oficjalnie ale bedzie wiekszy szum o tym niz o tych kartach. Jedynie co to będzie trzeba pewnie sobie u większości zweryfikować UV, bo założę się ze bedzie się wywalało -
Przez hubio · Opublikowano
O to na co idzie moje co miesięczne 400zł https://portal.abczdrowie.pl/moze-wykryc-raka-jelita-grubego-na-czym-polega-kolonoskopia/7117718526913344a Jedno wielkie dziadostwo. A co do ZUS to ZUS im się nie domyka? To jakbym to odłożył na własny fundusz inwestycyjny to bym po 40 latach żył z odsetek! @Suchy211 nie zgadzam się z Tobą. Oni przecież w ZUS obracają tymi pieniędzmi. Policz jaką kwotę wraz z odsetkami np. przy agresywnym lokowaniu miałbyś po 40 latach pracy. Byłbyś milionerem. -
Przez marko · Opublikowano
Akurat mój układ pokarmowy jest, póki co, pancerny. Oczywiście kiedyś niezdrowy tryb jedzenia wyjdzie bokiem, bo nie ma ludzi niezniszczalnych, ale ta diagnoza to mnie tak przekonała, że hej. Jeszcze pij piwo i nie zagryź czymś niezdrowym ... Przynajmniej wiem, że to nic poważnego, żebym musiał się przesadnie martwić. A na tym mi najbardziej zależało..
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi