Legion 5, 5 pro
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@Pentium D Ale przecież widziałeś wrzucałem tempy na mojej sztuce 9800x3d i nie było takich jajec jak u ciebie. Więc, albo to AIO jego blok jakoś źle leżał na procku AMD, albo po prostu trafiła ci się taka słaba sztuka cpu -
Przez desspo · Opublikowano
temat do zamkniecia okazało sie że miałem zainstalowany system windows 11 home n a ta wersja nie posiada pakietów multimedialnym i microsoft zablokował możliwości pobrania tych pakietów na wersje home n po formacie i zainstalowaniu windows 11 home wszystko jak narazie sie uruchamia -
Przez SuLac0 · Opublikowano
u mnie najdluzsza na chwile obecna trasa, to Hiszpania w jedna strone 2200km - 1200km 15h, nocleg i 1000km 12h. cztery osoby, bagaz. wyjazd od poczatku byl planowany na "kontemplacje", a nie wyscig z czasem, wiec nikt nie mial problemu z postojami na ladowania. wrecz przeciwnie. wiec tak jak juz pisalem - nie kazdy moze, nie kazdy chce, nie dla kazdego jest BEV. -
Przez Dimazz · Opublikowano
jak zdobywać itemki z 4 gwiazdkami. Jeszcze żadnego takiego nie miałem. Czy to trzeba doły podbić do rangi 100? czy po prostu pech -
Przez Cappucino · Opublikowano
Nie jestem anty, wręcz przeciwnie i pisałem o tym nie raz. Idealne do miasta, okolic jak ktoś ma ładowarkę i dom. To nie jest rozwiązanie które zastąpi klasyczne napędy, realnie maks połowa w co wątpię.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi