Problem ze stabilnością podczas włączania PUBG: Battlegrounds
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
https://sportowefakty.wp.pl/inne/1264705/powazny-konflikt-interesow-przy-pracach-nad-wazna-ustawa-rutnicki-zdecydowal-o-p Rzygac się chce jak się patrzy na ten (nie) rząd. Mam wrażenie, że pod wieloma względami są gorsi od PiS. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
To jest kradziez i sklepy maja na to wywalone, bo taka promocje finansuje producent produktow - nie sam sklep (w 99% przypadkach). To producent potem jezeli ma mozliwosci/checi to sciga tych konsumentow ktorzy takie machlojki robia. Czesto sie to po prostu producentom nie oplaca, czesto jest wliczone w koszt promocji, ale sa tez przypadki ze policja wjezdza na chate ludziom bo sie okazalo ze to wcale nie sa 'przypadkowe jednostki', tylko zorganizowane akcje. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Ostatnio tak mało śledzę temat GPU bo w sumie to się mało dzieje ale czas zmienić 3080 i myślę nad 9070xt bo widzę że coś ceny poszły w dół lekko. Co polecicie cena/wydajność widziałem np Gigabyte ale nie iem czy on robi dobre AMD-ki recki mają dobre ale to wiadomo że może być różnie np gdzieś tam wyciekaly pady -
Przez galakty · Opublikowano
Nie da się przejechać jednostajnie ponad 200 kilometrów, żeby tak niskie spalanie uzyskać, nawet hybrydy Toyoty tak nisko nie zejdą (chyba że Yaris Cross i jazda emerycka, bez korków, bez ruchu drogowego po wioskach, ale nie przez 250 kilometrów). Ja zszedłem do 5.1 ale jakbym chciał to pewnie 4,8 bym zrobił, ale to nie ma nic wspólnego z jazdą -
Przez piwakk · Opublikowano
Ale takie wartości są możliwe. Chyba, że czepiasz się zapisu, to poprawię 3.4L. Jeździłem Superbem 2.0 TDI 190 i jadąc jednostajnie 90-100 km/h na tempomacie średnia oscylowała poniżej 4L. Jeżdżę Passatem B8 2.0 TSI i ostatnio na A2 jak był spory ruch też się większość czasu toczyłem okolice 100 km/h i dorzucając krajówki i eskę pokazywało średnie 5.8L z 65km.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi