Zakup RAMU DDR4, uszkodzona kostka RAM.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
starych dziadów powinno się z polityki eliminować ale niestety jeszcze długo na to poczekamy -
Przez 209458 · Opublikowano
Ja bym zaczął sam, dopiero jak by się okazało, że go przerasta fakt, że trafia na nieaktualne, i tak dodzwania się do poðredników itd. to wtedy może mieć to jakiś sens. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Są sluty, taki jest świat - trzeba to przyjąć do wiadomości, może nawet czasem samemu skorzystać a nie się frustrować xd Nie ma badań to korzystaj z gumki/płacht nawet do orala. Ostatnio byłem na spotkaniu gdzie 3/4 czasu rozmowy dotyczył opróżnienia moich jaj na nią. To cytat. No ale ona typowy slut, cieszy ją, że przeżywa zboczone akcje i właśnie jest ze światka bdsm. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zapytaj się go, to on znawca od kondominium i wszelkich ukrytych opcjach, jak i to jego słowa. Ja się na tym nie znam, ja tylko wyciągnąłem wnioski z jego dyrdymałów, które wygaduje i powiedzieć, że on rządził i chce rządzić naszym krajem -
Przez dan254 · Opublikowano
Ja 60 i też jakoś nie bardzo.Mam też problem z personalizacja przedmiotów,nie wszystkie mogę dodać a stajnie i zwierzaki w ogóle zablokowane
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi