Sprzedam części LC [blok, pompa, rez EKWB + chłodnica Alphacool] oraz i9 13900K
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
W normalnym samochodzie żywotność uszczelek/przewodów spadnie z jakichś 500k na 450k, w Alfie ze 150k na 120k km Ogólnie nic poważnego się nie stanie, jak ktoś faktycznie strachliwy to dolewajcie dodatki do paliw. Lista przy okazji -
Przez Gret · Opublikowano
Juz pal licho to e10 ale chcialem zalac 98 a na schelu obie sa oznaczone 95 i zgłupiałem. -
Przez serwal4 · Opublikowano
Mnie pociesza natomiast fakt, że 'jestestwo-hamownia' pokrywa się z kolejnymi testami Kumho PS72; Na deszczu szału nie zrobią (a wciąż są przewidywalne), ale cena do ogólnej jakości robi z nich bardzo fajny budżetowy zakup... Dość, że budżetowe Fuldy SC2 (w rozmiarze pod G-Punto / 205/45/r17), które mieliśmy wcześniej są obecnie droższe od PS72, kolejny próg cenowy to ~50zł na sztuce więcej do Falken'ów 520, ~80zł do Hankook Evo; A potem ~500-550zł za typowe premium; O żywotność nie boję się, bo auto obecnie będzie robiło max 5 tys. km w roku. -
Przez huudyy · Opublikowano
147 twin smark. Ja tam nie wiem jak tam jest, nie znam się nie wnikam -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Zgoda co do tego, że pchanie sie tam w ramach Art. 5 NATO to niedorzeczność. Na 100% znów EU dostanie po raz kolejny - fala migracji ruszy, nie mam złudzeń. Z Iranem trzeba było rozmawiać twardo, może nawet straszyć, bo jakby nie było to jeden z głównych sojuszników Rosji & Chin. Spodziewałem się pokazu siły, ale nie wjazdu na pełnej w ilości dziesiątek/setek myśliwców i odstrzał liderów. Przejadą się i to grubo, zarówno Izrael jak i USA. Iran to społeczeństwo oparte na kulcie męczennika (święto Aszura i kult ibn Alego), będą walczyć fanatycznie i chaotycznie. Tak czy inaczej jesteśmy w dupie i pytanie na ile chcemy się w niej rozgościć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi