Zegary procesora skaczą po wymianie pasty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Niech ci wyjaśnię że czy camis będzie na ziemi czy go tu nie będzie życie planety zakończy się tak samo za ok miliarda lat -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Nie do końca ten system jest „sprytny” bo miałem sytuację gdy wyjeżdżałem z domu i już na podwórku złączyło mi się przygotowanie baterii a do ładowarki miałem 100km. Innym razem wracając od rodziny do ładowarki miałem 170km i przygotowanie się załączyło Oczywiście to nie jest tak że cały czas grzeje 60C. Najpierw podgrzeje do 60C wyłącza się i za jakiś czas znowu podgrzewa. Ja jadąc na nawigacji zwyczajnie wyłączam podgrzewanie baterii bo można to zrobić od razu jak się pojawi informacja o podgrzewaniu a na 30km przed ładowarką włączam ponownie docelowe miejsce trasy i przygotowanie się uruchamia. -
Przez Tatanka · Opublikowano
wąż jest z biedronki za 15 zl, na zwykle USB, wychodzi na zewnątrz najniższym śledziem ;-) a co do krzywej fery - tak mnie też to denerwuje, wiec juz mam zamówione coś nowego ;-) ale bez przesady, to CPU 65W (r7 7700). dziekuje wam za pomoc. -
Przez Camis · Opublikowano
@ITHardwareGPT Wyjaśnij czym się różni klimat od pogody bo jak widać nie jest to jasne dla niektórych. -
Przez janek25 · Opublikowano
Brak zimy może być i 20000 lat albo 2000000. To jest minięcie powieka dla planety 😉planeta nie płonie ale parę osób się chce ugrzać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi