Reddzik 2 939 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dziś padłem w kanałach pod Kurast, jeden z najgorszych aktów w grze, do tego te małe "robaczki"( nie będę używać brzydkiego słowa) latają jak szalone, niby 2-3 a po chwili cała zgraja koleżków i nawet nie wiem kiedy padłem. Widzicie, gra wiedziała jak mnie zajść, jak mnie podejść wysłała na mnie bandę dzieciaków, ba karzełków- zwał jak zwał, by moje młoty ich nie dosięgły i tak się skończyła przygoda Paladyna Daniela w kanałach, co on tam robił? a jak myślicie? Na pewno nie czyścił. Najgorsze, że użycie tp to grube tysiące-naprawa całego to 60k+, a czasem idzie trafić na taką zgraję, zablokują i po zabawie. Póki co to był mój pierwszy dead po powrocie do zabawy. Niech no tylko dostanę jeszcze jedną szansę to znajdę w kanałach to co mam znaleźć, czyli serce, to wszystko przez Caina, dziadkowi się ruszyć nie chce, to wysyła chłopa na posyłki. nikt mi nie powiedział, że będzie tak trudno, dałem się wciągnąć.
Lukas85 11 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3ci akt jest najgorszy. Najpierw hektary dżungli, a później kanały które ciągną się chyba pod trzema lokacjami. Trzeba przepękać...
sil3nthunt3r 31 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 3 akt najgorszy. Ale jest jeszcze jedna lokacją którą "uwielbiam" Robacze gniazdo. Zwłaszcza jak gramy Nekro pod miniony Bez teleportu idzie zwariować.
Reddzik 2 939 Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu Paladyn pod młotki nie lubi mało miejsca, wszystkie filary, ściany blokują i trzeba się ustawić itd, a czasem nie ma miejsca. Robacze gniazdo to użyłem tp, pal licho kasa za naprawę ale jedyne wyjście. Magiem nawet szło lepiej bo nie ma problemy ze ścianami.
Godlike 953 Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu Czarodziejka pod wiązkę błyskawic się to bajecznie robiło 1
azgan 1 173 Opublikowano 3 minuty temu Autor Opublikowano 3 minuty temu (edytowane) Edytowane teraz przez azgan
Rekomendowane odpowiedzi