Monitor 27 FullHD 100Hz do pracy i okazjonalnego grania – czy będę żałował?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie no pełna kultura, ze szczyptą humoru ala ""La Petite 5070Ti de la Rąsą" wydało mi sie dosc zabawnym porównaniem do trzymania GPU w szafie przez rok, zamiast kupic chocby sprzet za 1000zł i grac -
Przez marko · Opublikowano
Wiesz. Są inne zespoły na świecie. Tak wsadzając trochę kij w mrowisko mogę zapytać: co jest interesującego w F1, że ludzie gapią się w telewizor czy wydają kupę hajsu na bilet? Ot, jeżdżą w kółko, pójdziesz po herbatkę, wracasz za pół godziny "O! Przesunął się o jedną pozycję!", a progiem wejściowym oprócz oczywiście talentu i lat treningu, jest grubość portfela tatusia... W piłce nożnej rządzi pieniądz, ale jak masz talent, samozaparcie, to jakiś scout może Cię wypatrzeć i pniesz się w górę dzięki temu co umiesz, a nie ile hajsu wniesiesz -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiadomo co będzie za pół roku, a co mowa o kilku latach w przód. 60xx to powinniśmy dostać za ~rok, a kiedy dostaniemy to się dowiemy tuż przed premierą -
Przez VRman · Opublikowano
To nie jest zły proc i na pewno super energooszczędny, ale jak sam analizowałem testy, to mi wyszło, że nie ma sensu. Albo 7500f albo 7800x3d albo 9800x3d. Ten 7500x3d jest za blisko 7500f wydajnością, a za blisko 7800x3d ceną. Jakby to było 400zł vs 500zl to OK, ale 850-1000 to już lepiej dołożyć do 1300 i brać 7800x3D
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi