[Sprzedam] i7 8700,msi z370 gaming,fortis3, 16gb ddr4 3000mhz corsair,seasonic 650w
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez panicz patryk · Opublikowano
Ram przetestowalem TM5 oraz memtestem w moim kompie. Nie bylo bledow na ustawieniach expo 6400 cl32. Dzisiaj wieczorem bede konczyc skladanie drugiego kompa i ten sam ram sprawdze na b850 edge ti i innym 9800x3d. Dzieki. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Znam kilku prokuratorów, których śledzono, którym truto psy i koty. Ale jasne - niech mają takie same zasady odpowiedzialności co mietek na kopalni, który kosztuje społeczeństwo 9 mld rocznie Ostatecznie to my ich potrzebujemy. A mietka nie. -
Przez michasm · Opublikowano
O rejestrowanych pamięciach nie słyszałem. Ecc to korekcja błędów dla serwerów. Nie słyszałem, aby ktoś to nazywał rejestracją, ale żaden ze mnie spec. Kupiłem pamięci ddr3 2133 mhz cl9. Bez problemu poszły na 2400 mhz cl11. Mam komplecik 32gb 2400 mhz cl11. Hihi. Ja też pamiętam, że nigdy nowego sprzętu nie kupowałem. Sprzedawałem swoje I kupowałem nowsze używane. I nawet jak już miałem kasę to zrobiłem to samo 🤣 właśnie dlatego, że nie ma kiedy grać. A w pracy praktycznie cały czas przed kompem, więc jakoś mnie nie ciągnie do komputera. Praca umysłowa tak męczy, że wolę spędzać czas pasywnie umysłowo niż grać. Ale czasem jak mam parę dni wolnego to na 2-3h cos odpalę. -
Przez huudyy · Opublikowano
Nikt by się Ciebie nie czepiał, gdybyś nie wrzucał fake info w takich sytuacjach to ban powinien być koniecznością.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi