Staruszek na Haswellu - będzie coś z tego jeszcze?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
@xpavlo, chciałem sprawdzić specyfikację twojej płyty głównej, ale są dwie wersje, które się różnią. Ty masz Rev. 1.4 czy starszą? -
Przez TheMr. · Opublikowano
MSI 271QR QD-OLED X50 już za 5199 zł Przez 2 tygodnie grupa Media Expert wystawiła go za 4.5k zł, x-kom dostał go na magazyn i nagle wszyscy trzymają cenę Można jedynie życzyć miłego sprzedawania, bo nikt normalny nie da ponad 5k zł Monitor który powinien byc po 3999 zł za ponad 1k zł więcej, tylko w PL -
Przez Send1N · Opublikowano
Zawsze możesz spróbować te 6200 po środku z ręczną optymalizacją timingów, na gotowych profilach xmp/expo wszystko jest dość luzno ustawione i sporo można poprawić, przykładowo takie 6000mhz z ciasnymi timingami będzie szybsze niż 6400 po prostu na odpalonym profilu xmp -
Przez Gang · Opublikowano
I garmin ogarnia w baterie np. w porównaniu to Apple. Ja ostatnio się nie ruszam, to trochę podbijam statystki dla baterii. ostatni raz ładowałem zegarek 23 grudnia, od tamtej pory kilka godzin siłowni, kilka godzin roweru i może z 3h spaceru z GPS. Kilka razy latarka w zegarku włączona. Wszystko inne włączone oprócz pulsoksymetru i mam dalej 22% baterii. -
Przez xpavlo · Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź, Zrobiłem tak jak napisałeś, 6400 i VDD2 - 1.47, bez większych zmian, więc prawdopodobnie zostanę przy 6000 cl30, vdd2 - 1.30
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi