Staruszek na Haswellu - będzie coś z tego jeszcze?
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Co Ty nie powiesz ? Jeszcze parę miesięcy wstecz pisano, że 8GB Vram starcza do wszystkich gier Już 16 jest zagrożone ? Kurde -
Przez ju-rek · Opublikowano
Jak ty możesz wytrzymać przy takim ryku pompki? Ja mam dwie d5 i jest ciszej. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Hej, tak z ciekawości wbiłem w ten wątek, czytając ostatnia stronę, bo sam akurat ogrywamy CP i sprawdzałem ten DLSS4.5 Jak ktoś ma beznadziejna jakość obrazu to wyłączcie sobie w opcjach graficznych Abberacje chromatyczna, jako postproces, bez tego jest totalnie bez porównania lepiej. Nie wiem czy włączyło mi się to przypadkiem czy co, ale po pierwszym odpaleniu gry na nowym DLSS miałem takie: " co to za gó**no" 😄 Gram w 1440p, wszystko wymaxowane z PT, RayReconstruction, DLSS Q i MFG x2. -
Przez sino · Opublikowano
Mnie się nikt nie pytał. Ale jeżdżę na wycieczki rowerowe więc znam różne pipipi: 1. nagle brak ścieżki bo się pipipi nie zgodziło (10 km jest a 20 metrów nie, nie zgodziło się nawet na chodnik, tacy powinni być karani za brak odśnieżania codziennie, gdy inni 0) 2. brak chodników przy części posesji 3. pewien rolniczy śmieć nawet zakazał jazdy po swojej posesji czyli polu (tak, tak akurat, będę nielegalnie przechodzić przez ruchliwą ulicę przeskakując przez barierki z rowerem bo 1 zabronił chodnika lub cofać się >1 km) 4. wiele małych dziur w inwestycjach przez nielegalnie parkujące samochody. PS. czytałem też o bloku gdzie większość się nie zgodziła by doprowadzić światłowód. Nadajniki GSM to to też hit, ale zasięg chcą mieć dobry. Po to właśnie są wywłaszczenia. A nie że chodnik ma 30 cm (to i tak lepiej niż 0). -
Przez Krauziak · Opublikowano
Na iveco w pracy mam Cross Climate Agilis . Tyl naped ,140koni ,ZF 8HP . W zeszla zime bylem jedynym ktory w swiezym sniegu poruszal sie o wlasnych silach . Dobra opona,aczkolwiek glosna,szczegolnie przy hamowaniu je slychac. Na mokrym bardzo latwo zerwac przy ruszaniu,no ale to RWD .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi