Prośba o ocenę zestawu komputerowego
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Tylko tyle i aż tyle. Zakładając że świece żarowe sprawne. -
Przez galakty · Opublikowano
Osram Cool Blue Boost - świecą bardzo ładnie białym światłem, zobaczymy ile wytrzymają, ale mam LEDy do jazdy dziennej to może rok potrzymają. -
Przez Send1N · Opublikowano
Względem stock a -25 te 10 stopni mniej to normalne ale względem -20 a -25 niemożliwe nie aktualizowałeś czasem biosu skoro kiedyś -25 było niestabilne a teraz jest? przez ponad 2 lata posiadania tego cpu przerobiłem sporo biosów i wiem że po zmianie agesy napięcia podawane na cpu potrafią się minimalnie różnić. -
Przez eNeSik · Opublikowano
Przypomne Wam juz chyba nie pierwszy raz Moderacja ma gdzies weryfikacje Waszych wypocin w tym temacie. Nie obchodzi nas czy cos jest fake'iem, manipulacja czy zgodne z prawdą. Nie jestesmy od ujawniania tego. To Wasza sprawa w co uwierzycie, co zweryfikujecie a co nie. Nie ukrywam (poraz kolejny), ze ten temat jest ściekiem a my pilnujemy abyscie zachowywali sie zgodnie z regulaminem eliminujac jednostki zachowujące sie jak bydło. Nas interesuje to, aby nie bylo wyzwisk, wulgaryzmow, prywatnych wycieczek itd. Wasze poglądy, argumenty, obrona wlasnych racji (w ten lub inny sposob) - nie interesuje moderacji. Nie analizujemy Waszych wypocin pod kątem merytorycznym i zgodnosci z faktami Dlatego tez - nie wysylajcie raportów, ze ktos tu cos napisal a nie jest to zgodne z prawda, ze ktos trolluje, manipuluje, insynuuje bo to od razu leci w kosz Nie umiecie obronic swoich racji? Nie docieraja argumenty do rozmowcy? Pogodzcie sie z tym i witamy w internecie . A jak Was wyjątkowo boli dolna czesc ciala - idzcie do lzejszych tematów Ruska onuca? Ruski troll? Bola Was takie okreslenia? Siedzicie w temacie ktory jest pewnego rodzaju ewenementem, prowadzicie dyskusje polityczną klocac sie jak dwoch naeba.... "wujków" na Wigilii. Co drugi to ekspert od polityki, geopolityki, stosunkow miedzynarodowych itp. a zachowujecie sie jak płatki sniegu Ten temat, osobiscie, traktuje jak karykature dyskusji
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi