Ferie 2026 w x-kom (Laptop Lenovo LOQ-15 i5-13450HX/16GB/512/Win11 RTX5060 za 4 499 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Do obudowy zamiast arcticów pro weź zwykłe P12 ARGB będą cichsze na tych samych obrotach, wersje pro są przeznaczone typowo na radiator/chłodnicę, co do monitora jak siedzisz 80cm od ekranu to 32 będzie jak najbardziej ok a nawet możesz pokusić się o więcej, ja przykładowo siedzę 50cm od 32" więc przy 80cm 32 na pewno nie będzie wydawał się zbyt duży -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie, nie będzie można bo wyrok TSUE jasno mówi o ujednoliceniu dokumentów, są państwa które uznają związki jednopłciowe i one również mieszkają w Polsce, czy ci się to podoba czy nie. I muszą mieć wszystko przetłumaczone na język Polski jak chcą tutaj zostać na dłużej, również akt małżeństwa. Akt małżeństwa wydany za granicą → trzeba go przetłumaczyć na język polski (tłumaczenie przysięgłe), aby: - wpisać małżeństwo do polskich ksiąg stanu cywilnego (transkrypcja), - załatwić sprawy w USC, ZUS, sądzie, urzędzie skarbowym itp. Mam nadzieję że pomogłem i teraz wiesz czemu było to potrzebne. Nie ma w tym żadnej ideologii. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja przykładowo chodzę w klapkach gumowych po mieszkaniu i po podłączeniu np pendrive do usb bez ich uprzedniego ściągnięcia i stanięcia na podłodzę w samych skarpetkach za każdym razem zaliczę restart pc dlatego staram się pilnować i za nim coś podłączę zdejmuje na chwilę klapki uziemiam się i problemu nie ma.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi