Płyta głœwna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
Nowe konsole też nie będą cudem. Bedą się ratowały scalerami i fejk-klatkami. Nigdy nie zbudują żadnego potwora wydajności za 3000zł, zwłaszcza do RT/PT, gdzie muszą się jeszcze zmieścić z TDP całego zestawu 250-300W Ci co będą ogrywać Wieśka 4 na PS5/XSX/XSS to współczuję... gra będzie potężnie przycięta. Dlatego właśnie na generacji RTX6000 pójdę w 6080, żeby zobaczyć w pełnej krasie W4... no i pewnie GTA6 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zgadzam się, ogólnie gra jest średnia, ale chcę to przejść jak już zacząłem, to chociaż będę mieć jakiś wgląd w FF7 Rebirth, bo Remake ograłem, z Rebirth czekam na wersję PC i zostaje mi się modlić, że gra będzie grywalna na 8gb vram i będzie lepiej wyglądać niż ten "blur" na PS5. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Wiem jak wyglądał rynek CPU, nie urodziłem się wczoraj ;-) Ryzeny które posiadałem najlepiej spisywały mi się w singlach a w multi to wiadomo, lepiej było mieć Intela jak się chciało maksować fpsy. Dopiero 5800X mi podgonił w strzelankach. Ja tam aż tak czarno nie oceniałbym tych Ryśków. Były słabsze ale i tańsze. Zabawę też zapewniały. Chciało się więcej to trzeba było bulić za Intela. Zgadzam się, że za dobry/b. dobry sprzęt, zawsze trzeba bulić. Niezależnie od obozu. Jak się ma słabszą ofertę, to pozostaje konkurencja cenowa. -
Przez lukadd · Opublikowano
Większość gierek AAA wydawanych na konsole premierowo nie trzyma 60fps Czy to Stalker, Starfield, Alan Wake2, Warhammer, Star Warsy i te od EA i od UBI, ostatni Dragon Age itd. Do tego nieraz te gry lecą z rozdziałką do ~700p Co jest katastrofą i grubym mydełkiem. Z ostatnich gier to Indiana jedynie się chyba udał i faktycznie w gameplayu trzyma na konsoli te 60 klatek. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Imo słabo zrobione odświeżenie. Zagrać dla fabuły ok, ale gameplay przeciętny, bardzo szybko się nudzi. W ogóle nie pasuję mi do grania na PC, ze względu na mobilny design potyczek. Ja się wynudziłem. P.s Activating combat mode conflict resolved Activating combat mode conflict resolved...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi