Fractal define 7 xl, AIO AF III PRO 420/360.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Gościa nie szanuję, bo nie raz gadał jak idiota. Ma przerost ego i nieświadomość, że może czegoś nie wiedzieć i gadać bzdury. Ogólnie to już ze 2 lata temu odkrył supertajną wiedzą o tym, że AMD jest do dupy, ale niestety poważni recenzenci nie wiedzą jak wykazać te straszne problemy, które są na AMD ale nie na jego Intelach. Z drugiej strony zauważam, że na tym filmiku mówi też trochę z sensem: gdy mówi, że kit z tym że jest drop do 250fps czy 300fps co wydaje się spoko, bo on to wyraźnie czuje, że się bardziej męczy i że "być może rozpuściło mnie granie na 480 i teraz chcę mieć tą jakość obrazu w ruchu". Cokolwiek jest prawdą w temacie problemu w tej grze, to gość na pewno ma rację w tym, że to nie jest kwestia pomijalna. To, że zaobserwował to akurat on, nastawiony na multi i na e-sport, to przypadek, bo sterowane myszką gry SP wypadłyby dokładnie tak samo tylko.. jakoś tak mało która gra SP leci w 500fps. Ostatnio jest postemp i 50fps na topowych kompach -
Przez Pentium D · Opublikowano
Dla kogoś kto zobaczy jego film raz na jakiś czas, albo wypowiedź w shorcie gość może wyglądać na funboya, ale ja ostatnio jako tło puszczałem jego filmy z czasów 9900k i nowsze i tam nie ma fanbojstwa. Jest po prostu chęć posiadania najlepszego kompa na dany moment a jak coś mu nie pasuje w sprzęcie to jedzie po tym bez znaczenia czy niebieskie, zielone czy czerwone. -
Przez VRman · Opublikowano
Po kartę która zrobyła szczyty popularności... Arnold Stallone i Sylvester Norris w filmie a nie, czekaj, to jednak nie film akcji z lat 80tych. To tylko ktoś za bardzo przyaktorzył czytając tekst do filmiku na YT. Spróbuję odpowiedzieć:
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi