Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam do wymiany wentylatory więc postanowiłem, że odświeżę cała obudowę.

Polecacie coś do 500-600zł?

Mam kartę długości 300mm, płyta ATX czy coś innego ma znaczenie?

Nie interesuje mnie RGB, ponieważ i tak na ten moment komputer stoi z boku i nie jest widoczny - ale jak będzie to też nie problem.

Skupiłbym się na przepływie powietrza. No i minimum midi tower.

Coś takiego będzie dobre Endorfy arx 700 ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Szybciej przez ubezpieczyciela można coś sprawdzić niż przez CEPIK.
    • Ale beka   https://www.purearts.com/en-eu/products/prestige-line-assassin-s-creed-altair-ibn-laahad-1-2-scale-statue
    • Nie przesadzaj, zamiast 1 raz, wystarczy 2 razy przesunąć jego wypowiedź żeby zejść niżej
    • My się nie znamy. Weźmy na to taki engine od Rayman Legends:   - gotowy, więc tani - łatwy port na handheldy, na Switche 1 i 2, na Steam Decka i mu podobne, na komórki, na PS4.5 (AKA 6) portable, na Xone i PS4 - już ludki ze społeczności 3D Vision zrobiły moda do 3D, więc można też wydać na VRy i MRy. Na okulary nie-VR nawet - wystarczyłoby poszukać z 5 kompetentnych osób, a jakby nie dopuścić do odejścia/zwolnienia oryginalnego twórcy to nawet mniej - to gra 2.5D. Bez realizmu, bez pracy nad kompilacją shaderów, bez materiałów z 20 warstwami, bez optymalizacji cieni. TANIO. - rynek chętnie by przywitał side-scrollowanego platformera na wysokim poziomie.   ryzyko dla Ubisoftu = 0 szanse finansowego sukcesu = 100% efekt w postaci poprawy wizerunku Ubi - obecny     Ale nie. Po co. To nie gra jako usługa, a Rayman nie jest szowinistyczną męską świnią, którą trzebaby zmienić na postać kobiecą. Ray-woman i historia o tym, jak kobiety miały przesrane w baśniowej krainie raczej by nie przeszła... chociaż...     Powiem tak: Lepsze anulowanie niż rozwalenie marki jak ostatni Prince of Asia, albo Metroid Prince, albo Prince of Pokemons (bo to by pasowało lepiej do gry nazwanej Prince of Persia)     Ci debile nawet Splinter Cella anulowali. Nie lubię skradanek, nie grałem w żadnego Sama Fishera poza jedynką na Klocku w 2002r. Ale ta gra ma mnóstwo fanów i seria była bardzo popularna i lubiana. Ale nie. Lepiej poczekać 20 lat aż fani serii wymrą, a potem zmienić Sama w Sami, zmienić jej kolorór skóry na taki bardziej opalony kolor, wydać w 2035-tym i pomarudzić, że "ewidentnie ludzie już nie chcą gier SP"
    • Jeżeli chodzi tylko o gry to spadku wydajności nie będzie jak wyłączysz atom cores a może być lepiej bo spadnie trochę pobór prądu przez procesor, ostatnio w legionie z 14900hx testowałem z i bez e-cores bo zamawiałem dla znajomego, spadku wydajności w grach nie uświadczyłem, w CS2 było nawet więcej klatek  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...