UPGRADE komputera do 3/4k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Coraz bardziej zwiększają różnorodność rdzeni w CPU - to daje mniej przewidywalne działanie programów, niż w przypadku procesora z jednym typem rdzeni (najlepiej bez SMT). -
Przez scubanczyk · Opublikowano
Popyt/Podaż... Wolny rynek... Kapitalizm... Konsumpcjonizm... Głupota... Jeżeli jest ktoś chętny na kupno to i chętny na sprzedaż jest, no co to za wielkie odkrycie... -
Przez zdunzdun · Opublikowano
Bez szans. Odstawać od Toyoty tak totalnie to ciężko, w końcu to bardzo przeciętne auta, ale z dobrym napędem co je mocno broni i jest niepodważalnym atutem. Zejdźmy jednak na ziemię, bo produkowanie auta ot tak (jeszcze z jakimś sukcesem) to nie jest łatwa droga. Oczywiście można przebrać chińczyka, nakleić inne logo, zmienić kolor tapicerki i udawać, że powstała nowa marka. Czy z sukcesem? Bardzo wątpię. Może by jeszcze żarło, gdyby zrobić konkurencję dla Dacii, bo nowych tanich aut generalnie brakuje. Dacia w zasadzie nie ma żadnej większej konkurencji (no ok, teraz ma chińską). Europejskiej nie ma, co mogłoby jakoś przyciągać, ale trzeba mieć know how na tyle aspektów, że głowa mała. Pakowanie kasy w ten projekt to jest jakieś szaleństwo i utopia. -
Przez Asag · Opublikowano
Sporo też ludzi woli wystawić drogo i stopniowo obniżać cenę gdy nikt się nie zgłasza. A nuż ktoś się trafi z okolicy kto się skusi i weźmie od ręki? Jakieś 2-3 lata temu sam wystawiałem komputer. Nie miałem pojęcia za ile go wystawić bo rozrzut cenowy podobnych konfiguracji był spory. Wystawiłem w stosunkowo dość wysokiej cenie ale nikt się nie zgłaszał. Opuściłem raz o jakieś 300 i dzień później komputer miał już nowego właściciela. A co do używanych samochodów to nie jest tak prosto bo jednak wersje wyposażenia potrafią zmienić cenę znacznie. Zresztą popatrz na ceny w salonie np takiej Toyoty CHR, zaczyna się od 120-140k a kończy na ponad 200 jak zaszalejesz z pakietami i dobierzesz mocniejszy silnik. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ile masz swoje auto? Ile planujesz nim przejechać? 300 tys km?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi