UPGRADE komputera do 3/4k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GTM · Opublikowano
Sam nie wiem, nawet fajnego trailera nie chce im się zrobić, ten z FH5 robił znacznie lepsze wrażenie, poza tym trochę za dużo latania bokiem jak na mój gust, choć pewnie można się było tego spodziewać, miał być powrót do prawdziwych sezonów jak w 4, ja nic takiego tam nie widziałem, ale to dopiero pierwsze wrażenia, zobaczymy jak będzie dalej. -
Przez Lypton · Opublikowano
Odcinanie kuponów? Przeca Rycerz Siedmiu Królestw to kilka starych opowiadań Martina zebranych w jedną książkę lata temu, którą z okazji premiery serialu wznowiono. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Dacie to renówki w przebraniu. Skody też. Można? Można. Tylko nasza maluczkość każe na wierzyć że nic się nie da. "Murzyńskość" taka jak to kiedyś jakiś polityk określił. Albo aktor. -
Przez Kyle · Opublikowano
Coraz bardziej zwiększają różnorodność rdzeni w CPU - to daje mniej przewidywalne działanie programów, niż w przypadku procesora z jednym typem rdzeni (najlepiej bez SMT). -
Przez scubanczyk · Opublikowano
Popyt/Podaż... Wolny rynek... Kapitalizm... Konsumpcjonizm... Głupota... Jeżeli jest ktoś chętny na kupno to i chętny na sprzedaż jest, no co to za wielkie odkrycie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi