Budżetowy monitor 80%biuro 20% gry 500-700 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Need For Speed Underground 2 - nostalgiczna przygoda? No nie. W tą grę gra się po prostu przyjemniej niż we wspólczesne odslony. Tainter Grali - ta RPG. Nie turowa czy tam planszowa. Choć Król Artur to nie moje klimaty to sama gierka wydaje się przyjemna. A jak zobaczyłem topielca miotnietego ładunkiem wybuchowym, to myślałem że się rozplaczę. Bo nie sądziłem że zobaczę we wspólczesnej grze prawidłowo wyglądającego ragdola. I to jeszcze w jakimś RPG. -
Przez toska78 · Opublikowano
To by była lipa gdyby chodziło o wersję sterownika nvidii lub kompilację systemu. W grach nic złego się nie dzieje. Co prawda ostatnio gram tylko w snowrunnera i hearthstone więc tego nawet nie liczę. -
Przez Sidorf · Opublikowano
Cześć. Składam znajomym kompa i chcę się upewnić, że dobre komponenty wybrałem. Trochę się uparli na nvidię, ale powiedzieli, że jak rzucę dobry cenowy argument to może się przekonają do amd. Ale amd ostatnio kupowałem lata temu i nie wiem co teraz jest opłacalne, za to wiem, że są casualami tj. nie grzebią w ustawieniach graficznych poza "niskie-wysokie", więc te wodotryski RT/PT to raczej zbędne są. Grane będzie w 1440p Koszyk: https://proline.pl/l/70ba67a9 Chłodzenie wodne Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Black Zasilacz Modularny MSI MPG A850G PCIE 5.1 850W 80+Gold ATX 3.1 Pamięć Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Procesor AMD Ryzen 7 7800X3D AM5 OEM Płyta główna MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI DDR5 AM5 Dysk Patriot SSD Viper VP400 V4 1TB M.2 PCIe NVMe Gen4 P400VP1TBM28H Palit GeForce RTX 5070 Infinity 3 OC 12GB GDDR7 DLSS 4 Obudowa HAVN BF 360 Flow Black Obudowa to oczywiście kwestia indywidualna, dlatego wyślę im parę, żeby sobie wybrali, możecie tylko podrzucić jakieś fajne modele. Co do karty to dla podglądu wrzuciłem pierwszy lepszy model tego 5070, możecie polecić jakieś lepsze. -
Przez eNeSik · Opublikowano
@ITHardwareGPT czyli dobrze rozumiem, że podając samą tabelkę z głośnością wentylatorów karty graficznej pod obciążeniem, nie uwzględniając innych wymienionych, istotnych czynników - nie można jednoznacznie określić, że coś jest "głośne"? -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ale my nie rozmawiamy o wynikach zużycia średniego, my rozmawiamy o zużyciu podczas "dojazdu do sklepu" na dystansie 2-5 km startując z zimnym silnikiem/baterią. WLTP o tym nie mówi. A "ejaj" można zignorować, bo danych WLTP należy szukać na stronie producenta i/lub w karcie produktu. Wersji ID.3 jest tak dużo, nie można podawać jednej wartości. a ja Ci napisałem, że z racji tego że tamta Skoda jest dużo mocniejsza nie należy porównywać do najpewniej mniejszego auta z dużo słabszym silnikiem, bo słabszy układ napędowy to też mniejsza masa, a to jak sam piszesz - MA WPŁYW.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi