Smartfon do zdjęć - 2000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Dimazz W pełni się zgadzam. To tak, jakby w Polsce chcieć wytępić jedną grupę polityczną np. PIS lub PO. Za dużo osób powiązanych, zależności finansowe, pozycje i stanowiska, haki i inne trupy w szafach. Teoretycznie łatwo praktycznie nie do zrobienia. Taką Konfę jeszcze dałoby radę, a taka P2050 to by się sama unicestwiła -
Przez Sidr · Opublikowano
To już lepiej stwórz postać offline. Na jedno wychodzi, a możesz sobie w wierszu polecen gry dodac opcje -enablerespec dla nielimitowanego resetowania umiejetnosci, mozesz sobie ustawic liczbe gracz do 8 max - lepszy drop i troche wieksze wyzwanie. Do tego teoretycznie lepsza jakoc i stabilnosc gry offline. Wracając do poziomu trudnosci gry Warlockiem. Ostatnio grając na poziomie hell aż sprawdzałem, czy nie pomyliłem się i o nie odpaliłem gry na normalu. edit: własnie i na offline działają wszystkie słowa runiczne, więc troche lipa. -
Przez Camis · Opublikowano
Dokładnie czym dłużej ten debil rządzi tym lepiej dla demokratów i wszystkich innych -
Przez Vulc · Opublikowano
Ostatni odcinek Rycerza - fajne zamknięcie historii, niestety z fatalną zmianą względem książki na koniec, dotyczącą Jaja. A tak dobrze się trzymali oryginału. Szkoda. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
No to inna sprawa że śmierć trampka podbiłaby poparcie dla radykałów. Jednak patrząc na to jak działają kartele i w jaki sposób stosują element terroru to obawiałbym się najgorszego. Myślę, że łatwiej kontrolować jakieś jednostki fanatyków islamskich niż ponad 10% populacji amerykanów, coś około 35-40 mln.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi