COR3 - nowa gra twórców Escape From Tarkov
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
@MarcoSimone Nowa płyta i stary procesor? Jak tak możesz, wrzucaj na ruszt 9850X3D. -
Przez bbandi · Opublikowano
Panele jakbyś kładł to większość sklepów która je srzedaje oferuje usługę montażu po niskiej cenie bo odliczają vat, mnie np kosztowały ~7k + 1k robocizna, ale to zależy jakie bierzesz ja mam winyle na klik ze zintegrowanym podkładem. -
Przez tomcug · Opublikowano
Jakie kazaliśmy, wszystko załatwiło ustawienie w panelu admina I tak, wszędzie. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Częściej jest tak że o gówno fabule i gówno postaciach chce się bardziej pisać (bo widać dużo wad, które trudno przemilczeć), niż o świetnej fabule i świetnych postaciach Dlatego tak się rozpisuję. Gdyby gra zakończyła się na Etapie "Akwarium", albo jeden rozdział później i zemsta Ellie by się ziściła, to gra byłaby świetna pod każdym względem i uważam że wtedy prawie nikt by nie narzekał. Oczywiście można napisać że wtedy gra byłaby zbyt prosta, krótka i płytka, ale przynajmniej nie byłaby idiotyczna jak ta co wyszła. Nawet ta scena na farmie zamiast ją dać na końcu gry to dali ją przed ostatnim rozdziałem żeby pokazać dla graczy że Dina żyje i nie straciła ciąży (pomimo przebicia strzałą i walenia głową o podłogę) i nic jej nie jest, Tommy żyje pomimo kulki w łeb i też prawie nic mu nie jest. Do tego żeby wmówić dla gracza (kolejny raz) że to Ellie źle robi i Ellie jest zła, skoro znowu decyduje się szukać Abby z myślą o jej zabiciu. A potem ukaranie Ellie która straciła związek z Diną i jeszcze obcięcie jej kilku palców. Po prostu debil i jeszcze raz debil tworzy taką fabułę. Na szczęście czytałem że gnój został odsunięty od prac nad kontynuacją The Last of Us. Niestety za późno. -
Przez Kyle · Opublikowano
Przy 16GB RAM + SSD pewnie że będzie śmigać na jakimś 4 rdzeniowym sandy bridge.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi