RAM DIMM: 2x 32GB =64GB -->DDR4 ---CORSAIR -Sprzedane
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez j4z · Opublikowano
Wkurzały czy nie, chodzi o męczenie wzroku i o to pytał reddzik. -
Przez Lypton · Opublikowano
W końcu, kurde, robią film o Małyszu! https://www.filmweb.pl/news/TYLKO+U+NAS%3A+Tak+wygląda+filmowy+Adam+Małysz+Zdjęcia+do+filmu+już się rozpoczęły-165269 W roli głównej Timothee Chalamet. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@ju-rek No to nieźle, fajnie że sprawdziłes, ten 25H2 to po debloacie czy tak po prostu jak w standardzie? -
Przez sebask01 · Opublikowano
Nie wiedziałem, jaki temat wybrać, więc zaznaczyłem ten. Witam, mam problem, z którym mam nadzieję, że pomożecie mi się uporać. Mój sprzęt: Karta graficzna – Gainward GeForce RTX 4080 Phantom 16GB GDDR6X Procesor – Intel Core i7-13700KF Płyta główna – Gigabyte Z690 UD DDR4 Chłodzenie – ENDORFY Navis F360 3x120 mm + 7 wentylatorów w obudowie Zasilacz – ENDORFY Supremo FM5 850W 80 Plus Gold RAM – Patriot 16GB (2x8GB) 4400 MHz CL19 Viper Steel Problem polega na tym, że mimo całkiem dobrych podzespołów, np. w CS2 nie jestem w stanie przebić 300 FPS. Czasami gram na 180–200 FPS i nagle pojawia się chwilowy spadek poniżej 100, po czym wraca do ~200. Zdarza się to rzadko, ale jednak. Dodam, że gram na ustawieniach LOW. Jestem całkowicie zielony w tym temacie. Komputer kupiłem dwa lata temu i wcześniej nie zwracałem uwagi na wydajność, ale po obejrzeniu kilku filmów doszedłem do wniosku, że mój komputer chyba nie wykorzystuje pełni swoich możliwości. Gdy próbuję włączyć profil XMP, komputer po zapisaniu ustawień restartuje się i już nie chce się uruchomić. Kontrolki na płycie zatrzymują się na DRAM, gasną i znów wracają na DRAM — i tak w kółko. W BIOS-ie nic więcej nie zmieniałem. Proszę o pomoc — męczę się z tym już jakiś czas i nie potrafię tego rozwiązać. Przeszukałem kilkadziesiąt stron, ale nie znalazłem nic związanego z moim problemem. Czy przy takim zestawie realne jest stabilne 300+ FPS w CS2, czy oczekuję za dużo? -
Przez trepek · Opublikowano
I tego PISowi życzę: https://zero.pl/news/mozliwe-pekniecie-w-pis-morawiecki-zbiera-deklaracje-dzialaczy Na pohybel maślarzom!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi