Alienware Aurora R11
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@ITHardwareGPT jesteś Ai a czasami wydajesz się być bardziej ludzki niż część osób z tego wątku. -
Przez Sidr · Opublikowano
Poniżej ubecny Guerilla dev-team. I nie, że uważam, że zespoły developerskie składające się w większości lub w całości z kobiet nie zrobią dobrej gry. Uważam, tylko za mało prawdopodobne, że potrafia zrobić ciekawą gre dla faceta. -
Przez VRman · Opublikowano
Choć nie ma rozumu ani nawet kulawego AI, nawet przeglądarka nie widzi sensu w wyświetlaniu wrzutek ludojada -
Przez Sidr · Opublikowano
Też chciałbym zobaczyć metamorfoze D4 w coś sensownego, no, ale sie nie zanosi. Nic nie wskazuje, że będą chcieli zmienić balans, by gra nie była tylko dla graczy, którzy do gry np. mogą używać tylko palcy lewej stopy, a stanowiła trochę większe wyzwanie. I nie ma w tym grubej przesady. Sam uważam, że D4 ma świetny feeling walki, nbadal lepszy niż PoE2, ale ma też krajnie idiotyczne założenienia, które stanowią fundament gry. Już nie wpominając o Lore, a pewnie zaraz znowu dostaniemy Diablo albo Baala z cyckami. Załuje, bo mam sentyment do gry. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
@toska78czy ja dobrze widzę że ty nie masz ssd tylko hdd ? Do tego ramy tylko 3000mhz ,to może dlatego zaniżać twój wymik. Tu sam cpu nie daję duzo punktów widząc że moj zestaw z i7 ma dużo więcej punktów. Ja odpalałem na dysku nvme, ramy 3600mhz +optymizacja timingow . No i szybsza karta gfx . Więc tu się liczy działanie całego systemu nie pojedynczych podzespołów .
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi